Törölközőszárítós csőradiátorok

A Lengyelországban gyártott fürdőszobai radiátorok és kiegészítők Magyarországon RADECO néven váltak ismertté. Radiátorainkat 25 modellben, több mint 100 méretben és 190 RAL színben kínáljuk. Igény szerint egyedi méretek megrendelésére is van lehetőség, ezek szállítását háromhetes határidővel tudjuk vállalni. Termékeink kizárólag minőségi alapanyagokból, a legszigorúbb gyártási szabályoknak megfelelően készülnek, ÉMI, KERMI éd ISO 9001 engedélyekkel rendelkeznek.

Modelljeink között megtalálhatóak a hagyományos íves és egyenes radiátorok mellett a nagy fűtőteljesítményű, egyedi, praktikus modellek is. Méretválasztékunk igen széles palettával rendelkezik, magassága 490-1820 mm-ig, szélessége pedig 400-500-600 mm-ben segíti a megfelelő radiátor kiválasztását. Modernebb fürdőszobákba kínáljuk az eredeti anyagában krómozott (fényes, matt króm) modelljeinket. Az antik fürdőszoba kedvelőinek ajánljuk a RETRO stílusban készült antikolt radiátorunkat.FIGYELEM! Módosulás a rendelhető színek terén!

A rendelhető színek terén bekövetkezett módosulás a RAL Crom radiátorokat érinti: 2008 nyarától ezzel a színnel nem lehet rendelni fürdőszobai csőradiátort. A változás a többi RAL színt, illetve a fényes krómot és satynát nem érinti, ezek tehát továbbra is rendelhetők. Kérjük, eme változásra hívják fel partnereik, vásárlóik figyelmét is. Köszönjük!