Padlóradiátor rendszerek - RADECO REGULUS Canal System (+)

Miért jó a padlóradiátor-rendszer?

Padlóradiátor beépítési alternatíva

Korszerű megoldás

Végignézve a modern lakásokat, házakat vagy építkezéseket nem találunk másik olyan építészeti elemet, aminek ennyi alternatív megoldása lenne, mint a központi fűtésnek. A mai modern épületek precíz hőszigetelésének köszönhetően a fűtés egyre kevesebb energiát igényel. Visszatérő probléma azonban a lakások belső elrendezésénél a radiátor helyének megválasztása: a fűtőtest gyakran nem illik a lakás összképéhez, s a padlófűtés sem alkalmazható mindenütt, az épület jellege vagy a burkolat anyaga miatt (pl. padlószőnyeg, parketta). Épp az ilyen helyzetekre lehet megoldás a padlóradiátor rendszer: diszkrét, elegáns, megvéd a lakásba beáramló hidegtől. Előnyös lakásokban, irodaházakban, sportlétesítményekben, szolgáltatási épületekben, szalonokban.

Egészséges

A padlóradiátorokból felszálló meleg levegő hőfüggönyt képez a nyílászáró előtt, ezáltal meggátolja az üvegfelület párásodását, valamint megakadályozza a hidegsugárzást.

Energiatakarékos

A kiváló hőeloszlásnak és hatékonyságnak köszönhetően jelentős energia-megtakarítás érhető el a padlóradiátor rendszer alkalmazásával.

Könnyen tisztán tartható

A fedőrács könnyedén feltekerhető, így a csatorna egyszerűen hozzáférhető, takarítható.

Hangtalan működés

A padlóradiátor működéséhez nincs szükség semmiféle ventillátorra: a meleg levegő eloszlását a megfelelő beépítés, és a természetes légáram biztosítja.

Szezonon kívül

A rácsozat helyett zárt lemezzel is lefedhető a csatorna, mely ezáltal megvédhető a porosodástól.Tanúsítvány padlóradiátor rendszerekhez - HK/B/1382/01/2006   Tanúsítvány réz-alumínium lap-, és padlóradiátorokhoz - EN 442-1     Regulus-system