Padlóradiátor felhasználási alternatívák

Nagyfelületű nyílászárók páramentesítése

Padlóradiátor párátlanításra A REGULUS CANAL SYSTEM padlóradiátor-rendszert alkalmazhatjuk nagyméretű nyílászáró felületek elé beépítve, az üvegfelületek folyamatos páramentesítésére is, amely esetben a nyílászárók használatakor a feláramló meleg ”légfüggöny” egyúttal meggátolja a helyiség lehűlését. Ebben az esetben elegendő lehet egy kisebb hőteljesítményű padlóradiátortípus, például a SOLO elhelyezése is.

A páramentesítés hatékonyságának javítása érdekében javasolt a térelválasztó hőterelő lemez (F5-0020) beépítése a csatornába. Kiválóan megfelel üzlethelyiségek, autószalonok, irodaházak elvárásainak is.

Ajánlott modellek:
SOLO
QUATTRO
DUO


Esztétikus fűtési megoldások

A XXI. század esztétikai és technikai elvárásainak maximálisan megfelelő, diszkrét, csendes fűtési megoldás a REGULUS CANAL SYSTEM padlóradiátor rendszer.

A padlóradiátorokat könnyen kezelhető (feltekerhető), praktikus takarórács rejti, melyet különböző anyagokból (bükk, tölgy, alumínium), és mintegy 1200 színárnyalatban szállítunk a megrendelő igénye szerint.

Ajánlott modellek:
SOLO
QUATTRO
DUO


Párhuzamosan alkalmazható fűtési rendszerek

A REGULUS CANAL SYSTEM rendszereket más típusú fűtési módozatokkal kombinálva is használhatjuk. Amennyiben például padlófűtéssel kombináljuk a rendszert, a padlófűtés hőcserélőjeként is funkcionál a padlóradiátor - ennek kiépítése előtt azonban feltétlenül szükséges a hőtechnikai méretezés elvégzése, hogy megtudjuk, hogy a padlóradiátorban kellő mértékben hűl e le a fűtőközeg a padlófűtési csőbe történő áramlása előtt.

Szabadon kombinálható a rendszer hagyományos fűtési megoldásokkal is, megfelelő tervezés mellett.

Ajánlott modellek:
SOLO
QUATTRO
DUO