Ventilátoros padlóradiátorok

Kiemelkedő hőteljesítmény

Padlóradiátor ventilátorral Megszületett a már ezidáig jól ismert Regulus CanalSystem gravitációs padlóradiátor rendszerek új gernerációja; a Regulus Canal-System Triovent és Quattrovent ventillátoros üzemű padlóradiátorok. A csatornában hosszanti irányban elhelyezésre került egy svéd gyártmányú ventillátor, mely a radiátorok által a környezetnek átadandó hőmennyiséget hivatott még hatékonyabban a helyiségbe juttatni. A ventillátornak köszönhetően a garvitációs rendszerű padlóradiátorok hőteljesítménye jelentősen - a gravitációs üzeműhöz képest több mint 3-szorosára nő.

A Triovent és Quattrovent tipusokat már nem csak kiegészítő fűtésként, hanem egy-egy helyiség önálló fűtéseként is alkalmazhatjuk. Természetesen e tipusok is el tudják látni a nagyméretű üvegfelületek hatékony páramentesítését (teraszajtók, üvegfrontok, kirakatok). Alkalmazásuk lakóépületek, üzlethelyiségek, közintézmények normál páratartalmú helyiségeiben lehetséges.

Minden födémbe beépíthető

A Triovent és Quattrovent padlóradiátor tipusok beépítési mélysége mindössze 80 mm (Triovent) és 100 mm (Quattrovent). E csekély beépítési méretnek köszönhetően a rendszer gyakorlatilag bármely födémtipusban - emeletközi födémekben is - beépíthető, akár utólag is.

Komfort

A padlóradiátor csatornájában elhelyezett ventillátorok minimális hangerejűek; 45-48 dB, Padlóradiátor ventilátorralígy észrevétlen és hatékony komfortú fűtést biztosítanak a lakásban, házban. Nyugodtan használhatjuk őket hálószobában, gyerekszobában egyránt.

Szerkezeti felépítés, rendszerelemek

  • Trio vagy QuattroMini padlóradiátor
  • padlócsatorna 80 mm (Triovent) vagy 100 mm (Quattrovent)
  • csatornaszegély
  • ventilátor egység (230V AC, külön igény szerint 24V-os változat is rendelhető)
  • választható takarórács

Vezérlési módok

  • Basic - hőfokszabályozás nélküli vezérlés, bármilyen egyszerű kétállású kapcsolóval működtethető. Időkapcsolóval, vagy központi vezérléssel kombinálható.
  • Plus - Egysebességű ventillátorvezérlés, termosztatikus érzékelővel - vezeték: min. 3x0,75 mm2
  • MaxPlus - Háromsebességes ventillátorvezérlés, helyiségtermosztáttal (Honeywell T6371A1019) - vezeték: min. 6x0,75 mm2

Opció

ROGK-03/230 elektronikus szabályzó egység melyhez akár más tipusú szabályzó is csatlakoztatható (pl: épület rendszerfelügyelet).