Csatlakozzon

B2B

Megoldásainkhoz

Kis és Nagykereskedések valamint Szakemberek jelentkezését egyaránt várjuk!

Ha nem rendelkezik céggel de vásárolni szeretne kérem kattintson az alsó gombra. Az STB Shop a Tomka Kft. hivatalos kiskereskedelmi webshopja!

20201203_142251_resized-2

Rendeljen nagyker áron kényelmesen és gyorsan!

Kérem adja meg nevét és telefonszámát és kollégánk hamarosan felkeresi Önt

time, time management, stopwatch

Először idegenkedtem a webes rendeléstől mert eddig telefonon intéztük. De 1-2 hét alatt kiderült számomra hogy weben gyorsabban intézhetek mindent, és az idő számomra nagy kincs!

K. József 60 éves Vállalkozó

Mit is tudunk nyújtani Önnek a B2B szolgáltatásokkal?

Bármilyen eszközről

Intézze könnyedén rendeléseit webes felületünkön keresztül. Számítógépről, Laptopról, Telefonról, és Táblagépről egyaránt!

Rugalmas megoldások

Nem használunk sablonokat, minden ügyfelünk egyedi igényei szerint járunk el. Kérdéses esetben mindig az Ön érdekeit tartjuk szem előtt.

Saját flotta

Országosan szállítunk saját flottával. Ennek előnye a rugalmas kiszállítás, illetve a megrendelt termékei nagyobb biztonságban vannak sofőr kollégáinknál, szemben a futárszolgálatokkal!

Ügyfélszolgálat

Rövid várakozási idő, és szakértő kollégák a vonal végén. E-mail megkeresés esetén is maximum 24 órán belül válaszolunk. Komolyan vesszük a kölcsönös kommunikációt.

Versenyképes áron

Termékeink árazásakor minden esetben a korrekt, versenyképes ár a cél. Jutalmazva a hűséget, sávos árkategóriákkal dolgozunk. Úgy gondoljuk hogy ez a momentum jövőnk egyik fő záloga.

Gyártás

Számos termékünket mi gyártjuk, ezért egyrészt a versenytársaknál jóval kedvezőbb áron tudjuk kínálni, valamint számos esetben egyedi méreteket tudunk biztosítani akár 1-2 darab esetén is!

Tisztelt Vásárlóink! A jelenleg kialakult helyzetben az áraink tájékoztató jellegűek mert sok termékcsoport ára napi szinten változik! Megértésüket köszönjük!

Kérdése merült fel?

Forduljon hozzánk bizalommal, ha tudunk segítünk!

Tisztelt Vásárlóink! Az építőiparban kialakult rendkívüli helyzet miatt az árak változtatásának a jogát fenntartjuk, mert sajnos bizonyos termékek árai heti vagy akár napi szinten is változhatnak. Megértésüket köszönjük, az elírás jogát fenntartjuk!

Shopping Cart
hu_HUHungarian
Scroll to Top